Liga studenților UEMR, partener în Săptămâna Națională a Bibliotecilor >
< Simpozion național „Unitate și dăinuire. Centenar România Mare 1918-2018”
19.04.2018 09:50 Age: 6 yrs
By: Florin Pomoja

Ateliere de educație economică moderate de profesorii și studenții Facultății de Științe Economice la colegiile și liceele cărășene

În cadrul proiectului susținut financiar de către Ministerul Educației Naționale, „Caravana educației economice. Cum să-mi dezvolt inteligența economică? IQ-EC”, implementat de către Facultatea de Științe Economice din Universitatea „Eftimie Murgu”, a continuat, pentru a patra lună consecutiv, seria de ateliere de educație economică.


În zilele de 28 martie, 17 și 18 aprilie 2018, un număr de 468 elevi din clasele a XI-a şi a XII-a de la: Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa, Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa, Liceul Teoretic „General Dragalina” Oraviţa, Liceul Bănăţean Oţelu Roşu, Liceul de arte „Sabin Păuţa” Reşiţa, Liceul Baptist Reşiţa au participat la ora de educaţie financiară.

Activitatea a fost susţinută de conf. univ. dr. Mirela Minică, asist. univ. dr. Suzana Demyen, conf. univ. dr. Adrian Tănase, conf. univ. dr. Doina Rada, asist. univ. dr. Andreea Marin, lector univ. dr. Liliana Gherghina şi de studenţii de la domeniul Marketing: Daniel Fîc, Claudiu Bereș, Bogdan Dragomir; de la domeniul Contabilitate: Eveline Novy; de la domeniul Administrarea afacerilor: Afteni Dumitrița, Flavia Dobre şi Tamara Trabanos, implicaţi ca voluntari în proiectul de educaţie economică a elevilor.