Simpozion național „Unitate și dăinuire. Centenar România Mare 1918-2018” >
< Dezvoltarea parteneriatul ERASMUS+ cu universitatea Thomas More din Belgia
28.02.2018 17:10 Age: 6 yrs
By: F. Pomoja

Lansarea proiectului IQ-EC

Proiectul „Caravana educației economice. Cum să-mi dezvolt inteligența economică? IQ-EC”, implementat de către Facultatea de Științe Economice - coordonator conf. univ. dr. Mirela Minică - și susținut de Ministerul Educației Naționale, demarează seria de traininguri de educație economică. Miercuri, 28 februarie, de la ora


De la ora 14:30, în Aula Magna vor avea loc ateliere de lucru pe tematica educației antreprenoriale, educației financiare și educației consumatorilor.

Au fost implicați, în activități interactive, un număr de 75 elevi și profesori de la cele cinci licee partenere din Reșița: Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul Naţional „Traian Lalescu”, Colegiul Naţional „Mircea Eliade”, Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz”, Liceul Teoretic „Traian Vuia”, 25 studenți și cadre didactice de la Facultatea de Științe Economice, un trainer al programului de educație financiară „SEIF - Școala de bani“ de la BCR, reprezentanți ai Asociației Generale a Economiștilor din România, filiala Caraș-Severin, ai Ligii Studenților și alumni.