Simpozion ştiinţific studenţesc EMING 2014 >
< Conferinţa "Oameni. Idei. Experienţe" - ediţia a III-a
12.11.2014 11:00 Age: 9 yrs
By: Florin Pomoja

Semnarea contractului de colaborare între Delphi E/EA România şi UEMR

În Sala Senatului UEMR, de la ora 11:00, a avut loc semnarea contractului de colaborare pentru burse de studii şi programe avansate de masterat în inginerie, între Delphi Arhitectură Electrică şi Electronică (EEA) din România şi Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa


Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a semnat azi un acord cu unitatea Delphi Arhitectură Electrică şi Electronică (EEA) din Romania, un furnizor de componente auto de top la nivel mondial, care instituie un parteneriat pe termen lung pentru familiarizarea studenţilor cu produsele şi tehnologiile Delphi prin diverse proiecte de studii, vizite şi stagii de practică la fabricile Delphi E/EA din România.
De asemenea, inginerii şi tehnicienii de la Delphi vor oferi sprijin tehnic studenţilor din regiune. Ei vor coordona stagiile de practică, vor oferi expertiză pentru curriculum la nivel de universitate şi vor găzdui sesiuni de pregătire la sediile Delphi din Sânnicolau Mare şi Moldova Nouă.
„Acest parteneriat va ajuta Delphi să găsească cei mai buni candidaţi pentru angajare, şi în acelaşi timp va pregăti viitorii absolvenţi să se adapteze cerinţelor industriei auto”, declară Paul Pătraşcu, Directorul de Resurse Umane de la Delphi. „Această iniţiativă va contribui la lărgirea sferei absolvenţilor cu înaltă calificare, ceea ce aduce stabilitate şi sprijin pentru dezvoltarea comunităţii locale.”