Programe de Internship

Oferta firmei algoos

O întâlnire a managerului firmei algoos - care este o rețea globală de recrutare și agenții de turism de tip work & travel - cu studenții de la programul de studii ECTS și nu numai, va avea loc în 22.11.2016, în sala C1.1, de la ora 12:00.

Detalii pe site-ul www.alogoos.com 

Continental Timişoara - practică de vară 

• "I have a Startup in Berlin and would like to offer an internship to interested students in Romania.
I have attached our description of the internship position.
Best Regards!"

Marc Höffl - Co-Founder Gambify.com
Phone: +49 176 62451963

Universidad Politécnica de Madrid Ciudad Universitaria

"Dear Partners,
Please find attached this Erasmus Placement offer for all your students who are interested about stay with us for one semester doing an internship. In this attached document, the students will find a brief explanation of the work, conditions and requirements. They also will find the mail to contact.

Best regards,"
Rosa María Benavente León
Subdirectora de Alumnos y Relaciones Internacionales
Web page: www.etsia.upm.es 

• Program de Internship oferit de guvernul României

Guvernul României a lansat primul program de Internship plătit din istoria Executivului, http://internship.gov.ro/, adresat studenților și tinerilor absolvenți cu vârsta de până la 25 de ani.
În cele două ediții precedente, peste 180 tineri au avut oportunitatea de a se alătura pentru două luni Executivului, lucrând atât la sediul central al Guvernului, cât și în toate ministerele. În 2015, alți 300 de studenţi şi tineri absolvenți au oportunitatea să facă parte din administrația centrală, în 77 de instituții centrale (inclusiv la Palatul Victoria și în toate ministerele) timp de două luni, să-şi valideze reuşitele academice, să capete experienţă practică şi chiar să contribuie la eficientizarea aparatului administrativ prin aportul lor de idei, iniţiative şi cunoştinţe actualizate.
Ca o noutate față de anii anteriori, tinerii admiși vor beneficia de o bursă lunară (450 RON) menită să contribuie la costurile de acomodare.

Înscrierile se fac online prin intermediul paginii oficiale http://internship.gov.ro. Termenul-limită pentru transmiterea candidaturii este 31 mai 2015.

• Program de Internship oferit de Centrul de Calculatoare Reşiţa 

• Offer for Erasmus Student Work Placement in International Relations, ENIM France

• Internship program at Global Translators, Barcelona, Spain 

• ERASMUS Internship Program pentru studenţi şi absolvenţi, oferit de School of Agricultural Engineering (ETSIA), Polytechnic University of Madrid, Spain